Volg Operatie 003

Vorige edities

Nieuwsbrief

15 mei 11: Het is zover... iedereen welkom aanstaande woensdag vanaf 19u15 in het Capitole te Gent PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Webmaster   
zondag 15 mei 2011 16:50

Woensdag is het zover. Na een jaar werken, zwoegen, doorzetten, frustraties kanaliseren, repeteren, ontdekken,… staan de kinderen van Operatie 003 te blinken op het podium.

“BLOK AAN MIJN BEEN” werd de titel van de show, een show met invloeden uit het circus en het theater. De show is pedagogisch perfect te kaderen binnen de kijk van kinderen/pubers en (jong) volwassenen naar (andere) kinderen die het omwille van omstandigheden moeilijker hebben. Een zeer ruim publiek dus.

Wij vieren feest, niet alleen 5 jaar Operatie 003, maar we vieren de kinderen die omwille van verschillende omstandigheden aan het type 3 onderwijs werden toevertrouwd. Het zijn kinderen met een gedrag en emotionele stoornis die naast de problemen en trauma’s ook beschikken over vele talenten en een groot hart. Het zijn doorzetters en overlevers op hun manier, waar wij – de begeleiders – dagelijks vol bewondering naar kijken. In het verlengde vieren wij alle kinderen van het Mpi Go! De Oase en ruimer alle kinderen binnen het Buitengewoon Onderwijs of zij die het om de één of andere reden moeilijker hebben dan andere kinderen.

De buitendeuren van Het Capitole openen om 19u15. De deuren naar de zaal zwaaien open om 19u30. Het protocollair gedeelte start om 19u45, met achtereenvolgens het voorprogramma (Europees kampioen voetbal jongleur Stijn) en de eigenlijke show. Er is een pauze voorzien van 20 minuten. Het einde is voorzien rond 21u45. Parkeren kan in de ondergronds parking aan het Zuid (op een halve minuut van het Capitole) en ook via het openbaar vervoer is het Capitole aan De Zuid zeer gemakkelijk bereikbaar.

Ook onze peter, Marc De Bel is natuurlijk vol trots aanwezig.

De toegang is gratis.

Bekijk hieronder alvast het Operatie 003 lied, gecomponeerd, geschreven, ingespeeld en gezongen door meester Barber. (zang: meester Barber en Juf Heidi, gitaar Bart Coorevits)

JavaScript is uitgezet!
Om de content af te beelden, heb je een browser nodig die JavaScript ondersteunt.

Laatste aanpassing ( zondag 15 mei 2011 17:06 )